resim
Serdar Gürler
Takım:Başakşehir
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 168
    26 yaşına gelmiş, kariyer anlamında bir bok yapamamış bu apaçiyi mi ciddi ciddi düşünüyorsunuz rotasyon için? yiğit gökoğlan en azından kendisinden gençti transfer edildiğinde. fener beşiktaş ya da galatasaray' a -yabancı sınırı gelmezse transfer falan zaten olamaz- gelirse süreç şöyle olacaktır.

    serdar gürler: küçüklüğümden beri hayal ettiğim formayı giyiyorum. kendime güveniyorum. buraya şampiyonluklar yaşamaya geldim.

    anadolu takımlarında bir bok yiyememiş emektrar hocası: serdar çok büyük bir yetenek. çok potansiyelli. çok iyi bir iş yaptı fenerbahçe/galatasaray/beşiktaş. çok da iyi bir çocuk. aile terbiyesi almış efendi bir insan.

    sonrasında saçma sapan top kayıpları, veremediği paslar, yapması gereken basit hareketleri yapamamak ve 1 sezonun sonunda kulüp aramalar, oyuncunun gitmek istememesi, bizim küfretmemiz falan...

    13 mayıs 2018 osmanlıspor beşiktaş maçında attığı 2 golde de vuruşu yanlıştır ayrıca. roveşata ile attığı golde topu ayağına oturtamadı(rövaşata gol izlermek isteyen ronaldo' nun juventus' a ya da alex' in samsunspor' a attığına baksın) zaten her roveşataya güzel denmesinden de bıktım. güzel falan değil attığı gol, sıradan bir roveşata ve kötü vurmuş topa. ilk golü konuşmak abes zaten. umut bulut' un schalke maçında attığı gol öncesi yaptığı salakça vuruşun aynısı. galatasaray' a layık bir hücum oyuncusu schalke maçındaki o golü kaçırabilir, şu an bahsettiği serdar gürler' in golünü de kaçırabilir ama bu tarz vuruşlarla kaçırmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın