• 120
    federasyon denen beceriksizler sayesinde hala ne zaman oynayacağımızı bilmediğimiz karşılaşmadır. bu kadar kritik haftalarda fikstürü bu kadar geç açıklamak tam da yıldırım demirören yönetimine yakışırdı.

    tabi bu saçmalıkların bizi etkileyeceğini düşünüyorlarsa çok ama çok yanılıyorlar. son 5 haftadır diken üstünde oynuyoruz ve her seferinde bu oyundan galip çıkıyoruz.

    artık son 90 dakikaya geldik. kalan 180 dakikanın ikinci yarısındayız. bütün ipler bizim elimizde ve biz ne istersek o olacak. başka bir takım bu maça çıkıyor olsa; 3 ihtimali maçın 2 ihtimali kendilerine yarayan maça çıkıyorlar derdim. ancak bizim için bu söz konusu değil. bizim için tek bir ihtimal var, o da galibiyet.

    takımımız mükemmel bir hava yakaladı. haftalardır söylediğim gibi taraftar ve takım tek bir yumruk oldu. bu maçta da bu yumruk bir balyoz gibi göztepe'nin ve ligin tepesine inecek.

    bir çok kritik maç gördük, bir çok ölüm kalım maçında ayakta kaldık. bu maç da tarihimize bu sıfatlarla geçecek ve sonunda iyilerin yani bizim kazandığımız bir maç olarak tarihte yerini alacak. bundan kimsenin şüphesi olmasın.

    son 5 haftadır bir şey diyorum. acabaların ve korkuların artık yeri yok diyorum. bu iki negatif durum bizim için anlamsızlaşalı çok oldu. çünkü sahaya çıktığı zaman takım, hepimiz biliyoruz; kazanacağız ve şampiyon olacağız.

    son 90 dakika, kupa ile aramızda kalan tek bir maç. hedef belli! hedefe giden yol belli; konsantrasyon!

    kazanacağız, şampiyon olacağız ve bizi yenmek üzerine dizayn edilen düzene karşı büyük bir zafer kazanacağız!

    hedef 21

    inandık biz sizlere
App Store'dan indirin Google Play'den alın