resim
Serdar Gürler
Takım:Başakşehir
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 162
    anadolu için iyi büyük takımlar için yetersiz olabilecek futbolcu. bu tarz adamları 1m verip alabiliyorsanız alabilirsiniz. bu riski alırsınız ve yasin öztekin gibi sizi şampiyon bile yapabilirler. ancak sonrasında büyük takım oyuncusu olmadıkları ortaya çıkabilir. ancak dediğim gibi düşük maliyetlere kadroya katılabilecek biri.

    ancak şimdi bu adamı kaça alabiliriz? transfermrkt verilerine bakarsak 3.5m değeri var. osmanlıspor'dan gitmek isteyeceğini filan varsaysak 2,5 dan aşağı vermezler. eğer takas ile kafa kafaya elde ki çöplerden ahmet ç, lato verebilirsek 1m'e alınabilecek bir risk olur düşük maaşla.

    ayrıca bizim taraftarın çok sevdiği öldüğü ve istatistik üzerinden aşk yaşadığı belhanda dan daha verimlidir.
    belhadan 29 maç 3 gol 8 asist
    serdar g 29 maç 12 gol 5 asist.

    kilit paslar, asistin asistinin öncesinde topun yanından geçmesiyle kazanılan asistler, 10 numara mevki gereği kazandı top asistleri, 100 kere kaleyi karşıdan görmesi, 50 kere sinemaya gitmesi gibi istatistikleri katmıyorum.

    reel olarak bakarsak istatistik herşey değildir. gerçekleri oynanan oyunla algılarsınız. serdar gürler özelinde bakarsak kontra atak takımları ve geniş alan bulabilen takımlar için nimettir. hızlı ve iyi bitirici ama kapanan savunma açısından iş yapacak biri değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın