• 33
    birkaç aklı evvelin herşey yolunda giderken bir çuval incirin içine sıçması olmuştur !

    önce şunu söylemeliyim ki galatasaray başkanı bu krizi iyi yönetmiştir. gerekli kişilerin istifa mektuplarını onaylamış ve postalamıştır. yalnız bu skandal bir şehir takımında falan olmamıştır. bu konularda gayet hassas olan, kendi futbolcusu topa sürekli elle müdahele ediyor diye tartışmalar açıp, birbirine düşecek kadar asil insaların gönül verdiği kulüpte olmuştur. bu olay bize göstermiştirki galatasaray taraftarı gerçekten ayrıcalıklıdır. liselisi alaylısı, kulüp üyeliği kartına sahip olanı, olmayanı ile bu ayrıcalık netlik kazanmıştır. bu olayı rakiplerimiz yaşasa üzerine yapılacak taraftar yorumlarını kestirmek güç olmasa gerek.

    yalnız bu skandal ile ilgili yapılan açıklamalarda eksik olan bir şey var. bu skandala direk sebebiyet veren aklı eveller teşhir edilmelidir basın önünde, diyaloglara varana kadar açıklanmalıdır. kim bu fikri sunmuştur, kimler bu fikre onay vermiştir. dolaylı veya direk bu olaya müdahil olanların gönderilmesi yetmez bu skandalın açtığı yarayı kapatmak için. gerçi bu yara kapanmaz orası ayrı bir konu ya neyse. bu diyaloglar neden açıklanmalıdır onu da söyleyim hemen. galatasaray gibi bir camia içerisinde böyle bir olayı gerçekleştirmeye cüret edecek cesarete sahip cahiller teşhir ile hayatları boyunca utandırılmalı bir, ikincisi de bir daha böyle bir olaya cesaret edebilecek olanlara da gözdağı verilmelidir.

    bu olayın açtığı onarılmaz derin yaraların haricinde diğer kötü getiriside, galatasaray tarihinin en dinamik başkanına vereceği zarardır. yaklaşan seçimler öncesi şüphesiz ki bu olay muhalefetin en büyük kozu olacaktır. ben açıkçası galatasaray'ın geleceğini birkaç aklı evvel yüzünden kaybetmeye razı değilim. bu taraftar hantal başkanlar ve yöneticilerden çok çekmiştir. mevcut başkan(bkz: adnan polat) yaptığı hataların yanında galatasaray tarihinin en cesur başkanlarından biridir. önümüzdeki yılların planları bu başkan sayesinde yapılmış, galatasaray'ın iç dinamiklerini harekete geçirmiş, marka değerini en yükseğe taşıyacak projeler yaratılmasını sağlamıştır. bunların yanı sıra aziz yıldırım gibi futbol lobisini etrafında toplamayı başarmış bir isim rakip takımın başında ellerini avuşturup bekliyorken galatasaray taraftarı skandala verdiği tepki ile eş boyutta başkanına sahip çıkmalıdır. bu olaya en çok üzülen de şüphesiz adnan polat'tır bu unutulmamalıdır. bu skandalı koz olarak kullanan muhalefet seçimlerde başkanlığı adnan polat'tan alırsa bu hazırlanan ve kimisi hayata geçirilmiş plan ve projelerin üstüne bir bardak soğuk su içeriz hep beraber.
App Store'dan indirin Google Play'den alın