• 47
    fenerbahçe'ye saygı göstermekle beraber açık söyliyim armasına bakınca bir gülme geliyor. maydonoz yakıştırması yapılıyorsa hakettiğindendir. gerçekten çok çirkin. isterse tevfik fikret tasarlamış olsun. kötü iş.

    bu saygısızlık değil, realist bir tespittir. bir çok köklü kurum ve kuruluş armasını güncelledi ihtiyaç ve pazarlama stratejileri doğrultusunda. apple bile yaptı. fenerbahçe yapmıyorsa üzerine dönen muhabbeti de olgunlukla karşılamalı.

    yeri geliyor galatasaray formasını da beğenmiyor, eleştiriyoruz. pembe formayla dalga geçmeyen kaç kişi var ki? niye fenerbahçe söz konusu olunca yapmıyım? zaten sitelerinde arma hakkındaki açıklama da gerçekten zorlama. yok sarı bilmemneyi temsil ediyomuş, yok herkes kıskanıyomuş... garip bir kompleks...

    vallahi bu arma konusunda denedim, duyar kasamıyorum. belki de adamlar armayı gerçekten bol maydonozlu seviyodur. olabilir... ben sevmiyorum. bunu da söylemekte sakınca görmüyorum.

    ha ama yönetimine saygı duymasam da 20 küsür milyon taraftarın sevgisine, dolayısıyla camia olarak fenerbahçe'ye saygım var. mevzu neyi saygısızlık olarak algıladığımızla alakalı. çirkin armaları üzerinden tatlı tatlı atışmayı saygısızlıkla bağdaştıramıyorum. bence herşey üslupta bitiyor. neticede ömer çavuşoğlu'nun galatasaray bayrağına yaptığı gibi televizyon ekranlarında fenerbahçe armasının içinden kolumuzu çıkarıp nah yapacak halimiz yok. bin yılın başında bir, o da yeri gelirse iki bayat espiri yaparız, hepsi o kadar. bunun ayıplanacak bir yanı yok.

    mevzuyu kutsal seviyesine getirmek bence yersiz. hiç birimiz üzerine tükürüp sonra da yere atıp ayaklar altına almıyoruz. sadece beğenmediğimizi nükteyle ifade ediyoruz.

    kutsalımda kutsalım. boku çıkmamalı şu kutsal hadisesinin.

    örnek vermek gerekirse anne kutsaldır. ama biri annenizin kullandığı çantayı beğenmezse kutsal kartını çekmezsiniz. abartı olur. saygı beklentisinden çok, sonrasında gelecek abartılı tepki tehtidi ile sindirmeyi amaçlar bu oransız yaklaşım.

    ayrıca galatasaray ile akhisar maç yapar, fenerbahçe teknik direktörü akhisar'ın kadrosuna müdahale eder. her boka maydanoz olmasalar olmaz amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın