• 32
    yıllardır stadlarda, salonlarda veya sokaklarda yaşanan spor ahlakına aykırı hareketlerden sonra söylenen bir klişe vardır: "3-5 kişinin yaptığını bütün bir camiaya maledemezsiniz." doğrudur klişedir ancak bu duruma da son derece uymaktadır.

    3-5 sorumsuzun yaptığı belki de kara leke olarak yıllar sonra bile rakiplerimiz tarafından hatırlatılacaktır ancak bu noktada sorumlular cezalandırılmalı ve suçsuzlar aklanmalıdır. galatasaray yönetimi de gerekeni yapmıştır ve şube başkanı yiğit şardan da olaydan haberi olmasa bile onurlu davranmış ve istifasını vermiştir.

    en kötü tarafı ise bu skandalı bazı çakalların seçimlerde koz olarak kullanacağı gerçeğidir. kimse bana liseli-alaylı kardeş mardeş demesin. ben bu yaşıma geldim gelişen negatif bir durumda camianın kenetlendiğini görmedim. bir kere başarın kardeşim şunu. yönetimin arkasında durun, tek vücut hareket edin. basketbolda türkiye'nin öncü klübü olan galatasaray'dır. beraber halledin bu problemi de ama hayır fırsatı yakaladı ya muhalefet bastıracak bu noktadan.

    liseli alaylı mevzularını hiç sevmem ancak bu skandalın altında yatan liselilerin olması bende de soru işaretleri yaratmadı değil. peki ya sizde?
    (bkz: okan çevik)
    (bkz: koray mincinozlu)
App Store'dan indirin Google Play'den alın