resim
Garry Mendes Rodrigues
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.73
Uyruk:Yeşil Burun Adaları
  • 1558
    gayet iyi oyuncudur. ilk geldiği zaman da öyleydi. hala öyle. şimdi daha iyi olmasının sebebi şansı vs. değil, artık sistemi belirlenmiş -oturmuş demiyorum- bir takımda top koşturması.

    şu adamın son pasları biraz daha iyi olsa, bazen bencilliği daha az tutsa, kararları biraz daha iyi olsa diyoruz ya, onlar olsa bırak bu yaşta galatasaray'da oynamayı, yolu buraya milyonda bir ihtimal düşerdi.

    kaldı ki o kadar süratli, deparlı ve kondisyonu yüksek bir adamın her zaman doğru karar vermesi mümkün değil. bu haliyle aşağı yukarı 10 gol 10 asisti tutturuyor.

    hele ki geldiğinden beri medyada dönen "oyun zekası düşük" ezberine hepten kafa atıyorum çünkü hem bir kanat oyuncusundan oyun kurucu zekası bekliyorlar hem de ligde deplasmandaki akhisar maçında dany'ye attığı çalım, onca sürata rağmen gomis'e baka baka gidip rakibi ve kaleciyi şaşırtması, sonra muazzam bir ayak içi vuruşu yapması tek başına bu iddiayı çürütür. o deparı kendisine oyun zekası düşük diyen mr. medya mensupları bir atsın da bakalım isimlerini hatırlıyorlar mı sonrasında?
App Store'dan indirin Google Play'den alın