resim
Garry Mendes Rodrigues
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.73
Uyruk:Yeşil Burun Adaları
  • 1557
    bencilliği tutarsa yasin öztekin'in daha hızlı hali, bencilliğini dizginlerse galatasaray için paha biçilemez bir oyuncu.

    28 yaşında olabilir, ama fatih terim tarafından sıkı bir geliştirme programına tabi tutulduğunu düşünüyorum.
    kendisini vasat bir oyuncudan iyi bir oyuncuya çeviren özellikler ise şunlar:
    1-öncelikle tercih olarak kaleye yanlamasına gitmemesi lazım, ters kanatta oynuyor olsa da ilk tercihi kaleye dikine gitmek olması lazım. kalabalıktan olabildiğince kaçmalıdır.
    2-tekniğinden ziyade hızını ön plana çıkarması lazım. topu önüne açıp koşturması en büyük artısı olur. topa ne kadar temas ederse o ayırt edici hızını kaybedecektir.
    3-önceliğinin şut değil asist olması lazım. kaleye de vursun ama önü açık olduğu zaman. bazen kafasını gömüyor kendisi. yasin öztekin içine kaçıyor.
    4-kendisinin hızından sonra belki de en büyük numarası saha içinde çalışkan olması. kötü bir maç çıkarsa da kolay kolay pes etmiyor. bir kanat oyuncusuna göre sürekliliği müthiş. bu karakterinden vazgeçmemesi lazım.

    şu dediklerimi fatih terim varken yapabildi. o da ara sıra. şunları zaten kariyerinin başında yapsaydı adını bütün dünyaya duyururdu.

    bence seneye kesinlikle takımda kalmalı. bu kadar hızlı bir oyuncu ister ligde oyna, ister şampiyonlar liginde oyna her zaman büyük bir silahtır. ama 20 milyon euro üzeri bir teklife hayır diyecek bir mali yapıya da sahip olmadığımız kesin. dünya kupasında oynamaması güzel bir haber. çünkü kesinlikle dikkatleri üzerine çekerdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın