• 3257
    12 mayıs 2018 galatasaray anadolu efes basketbol maçıyla sezonu kapatan takım.

    neresinden tutarsak tutalım elimizde kalan berbat bir erkek basketbol sezonunu nihayet bitirdik. koç mahmuti de oyuncular da efes maçı sonrası muhtemelen en derininden "oh" çekmişlerdir. sürecin fiziksel yıpratıcılığı bir yana psikolojik açıdan da muazzam bayıltıcı bir macera oldu. ayrılan oyuncular, ödenmeyen maaşlar, transfer yasağı, can topsakal erman kunter ikilisinin dursun aydın özbek önderliğinde erkek basketbol şubesini mahvedişi diye diye saçımıza aklar düştü.

    şundan eminim; sezona oktay hoca önderliğinde başlamış olsaydık aynı oyuncu grubuyla rahatlıkla playoff potasına dahil olurduk. erman kunter büyük hayal kırıklığı yarattı. açıkçası oyuncu grubunun kunter'in basketbol mantalitesiyle bağdaştığını, iyi işler yapabileceğimizi düşünmüştüm sezon başında ancak eski yönetim ve kunter sağ olsunlar içine sıçtılar güzel neticelendirilebilecek olan işlerin.

    göksenin köksal ve mehmet yağmur önümüzdeki sezonun kadro planlamasında olmalı (sözleşme durumlarını bilmiyorum). hem yerli oyuncu statüsünde bulunmaları hem de sezon boyunca katkı verebilen birkaç isimden biri olabilmeleri sebebiyle bunu hak ediyorlar. ana dişli olarak kullanılmayacaksalar bile rotasyonda değerli parçalar olurlar. yabancılardan ise adas juskevicius aynı düşünceyle takımda tutulabilir.

    galatasaraylı bir basketbolsever olarak üzerimden büyük bir manevi yükün kalktığını hissediyorum. gönül verdiğiniz, mutluluğuyla mutlu olduğunuz bir oluşumun hemen hemen her hafta dibin dibini görmesi çok üzüyor insanı. yaşandı bitti diyelim ve sezonu noktalayalım.

    https://youtu.be/uNkU358uVow

    e: küçümen bir imlâ
App Store'dan indirin Google Play'den alın