• 31112
    11 mayıs 2018 tarihli, lig radyo'da, gol yolları programında:

    ılgaz çınar: bence mustafa cengiz başkan seçilmeli ama zor. ilk seçimde özellikle sosyal medyada mustafa cengiz adı altında etkileşim yaratanlar, büyük heyecan yaratan insanlar, birden bire ozan korkut tarafına geçtiler. hatta iki tanesi oradan yönetici adayı oldu, isimleri önemli değil. onların ekibinin ozan korkut tarafına geçmiş olması oy kaybettirir mustafa cengiz'e zaten. mustafa cengiz'e oy veren belirli bir insan dilimi var; "zor zaman" hikayesi vardır ya bizde, takdir ediyorlar mustafa cengiz'i, oraya verecekler. fakat oylar bölündüğü anda iş dursun özbek'e kayacak gibi görünüyor. çünkü dursun özbek'in belli bir kemik oyu var. kimsenin anlayamadığı mesele bu. dursun özbek galatasaray mali genel kurulunda ibra olduysa, muhteşem yapmış olduğu icraatları için değil, bu, galatasaray'ı yöneten, galatasaray'daki 300 kişilik seçim kurtları/kulis kurtları intikam peşinde koştukları için oldu. galatasaray'ı zerre kadar düşünmemelerinden sebep dursun özbek ibra edildi. şimdi ozan korkut aday olduğu için oylar bölünecek. çünkü listeler divan heyetine teslim edilmeden 1 gün önce fatih altaylı, işte o ekip, var ya kendilerini her şeyin üstünde gören bir ekip galatasaray'da, "galatasaray'ı biz yönetiriz, her şeyde bizim parmağımız vardır" diyen, hep kendi yöneticilik dönemlerini anlatırlar falan. zorlu center'dalardı, orada oluşturuldu liste. ozan korkut zaten ergun gürsoy ailesine çok yakın bir kardeşimizdir. bugüne kadar hep turgay kıran'ın seçim ekibindeydi.

    cüneyt kaşeler: bu seçimi değil de bundan sonraki seçimi hedefliyordur.

    ılgaz çınar: hiçbir şey hedeflenmiyor. hedef şu; işte ozan korkut başkan olsun ama esasında gölge başkanlar yönetsin galatasaray'ı.

    cüneyt kaşeler: seçim matematiğinde başkan da olamazsın bu görüntüde.

    ılgaz çınar: işte olamayacak zaten. bu matematikte dursun özbek başkan çıkacakmış gibi gözüküyor. galatasaraylılara müjdemi isterim.* iktidarlar muhalefetleri kadar güçlüdürler. galatasaray'da tam muhalefet yeşerdi derken, esasında bir unut ışığı beslerken, aslında muhalefetin yeşermediğini, galatasaray üzerinden çıkarları olan veya amaçları galatasaray değil galatasaray'ı yönetmek olan insanların kirli hesaplarının olduğunu görüyorsun.

    cüneyt kaşeler: herkes diyor ya kulübün sahibi olmasın, olursa istediğini yapar diye, zaten şu anda da belirli zümreler istediğini yapıyor.* yarın galatasaray maçında* sandık koysak ne olur?

    ılgaz çınar: mustafa cengiz seçilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın