resim
Niyazi Serhat Akın
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:43
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 99
    hadise ile ilgili söyledikleri arkadaş ortamında olsa anlaşılabilir. ama internette yayınlanan bir videoda tanınmış birinin sözlerine daha fazla dikkat etmesi gerekirdi. ben de dahil pek çok kişi serhat akın'ın muhabbetlerini bu samimi ve yüz yüze geyik yapar halinden dolayı izlese de kullandığı dilin cinsiyetçi olduğu gerçek.

    ama bunu eleştiren kişinin acun gibi sırf parası var diye çok eşli hayat yaşayan birinin programına çıkıp kadına karşı şiddetin coştuğu dönemin iktidarını savunan kişi olması ironik olmuş. zaten yazıyı babasını "adam gibi adam" diye överek bitirmesi tam da hadise'nin eleştirdiği kişinin laciverdi olduğunu ele veriyor.

    edit: bu arada sözü geçen videoların hadise ile ilgili olanı da dahil pek çoğunu izledim ve kadına şiddeti savunan herhangi bir söyleme denk gelmedim. serhat'ın sözlerinden böyle bi anlam çıkaran kişi mağdura yatıp ilgi çekme derdindedir.

    edit 2: ben yalnızca linke tıklamıştım, hadise'nin instagram hesabına şimdi baktım. adam gibi adam benzetmesinden daha da beterini yapıp "uzaktan adamsın ama adamlıktan uzaksın" diyerek cinsiyetçi söylemin dibine vurmuş. kendisini yılın yürüyen ironisi ilan ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın