resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 623
    galatasaray liselilerinin hedefindeki aslan parçası, içimizden biri, senin benim gibi galatasaraylı.

    şimdi dedeler kendilerinden olmayan başkanı indirmek için dedikodu yapıyorlar.

    gs tv den emekçi ...... beyi de kovmuş !

    söz vermiş devremiz .... beye ikinci başkan yapmamış !

    ... beyin kızını da işe almamış !

    .....'in oğlunu kovmuş !

    parası da yokmuş !

    kafatasçı liselilerin tek derdi belediye kadrolaşması gibi bedavadan maaş, paye, gelir, menfaat, seyahat, koltuk arkadaşlar.

    derdi kendisi olanların, galatasarayın başarısı, kazanması, ilerlemesi ilgilendirmediği gibi, o başarıyı da şayet bir menfaatleri yok ise yıkmaya çalışırlar.

    mustafa cengiz başkan 3 yıllığına seçildi. söz verdiği gibi genel kurula gitmekte. divan üyeleri yaşlı abilerimiz azıcık etik, ahlak, dürüstlük sahibi iseler, devam derler, karşısına aday çıkmasını eleştirirler ve bir dakka mustafa başkan geleli 2 ay oldu, sabredin bakalım derlerdi.

    ama dedeler tamam diyorlar !

    not: kendisi acilen devasa üç proje ile seçime girmeli. bunlardan biri bitcoin gibi bir gscoin projesi (bilet, üyelik bedeli, transfer bedeli dahil her ödemenin bu coin ile yapılması), ikincisi gs adasından yılda 10 milyon eoru gelir elde edilebilecek bir proje, değerli bir yazar açıklamıştı (bkz: #1668562), üçüncüsü stadın ve çevresindeki arsasının devletten satın alınması, bedelinin de üyeliğin taraftara açılarak finanse edilmesi.

    seni seviyoruz başkan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın