• 16
    karar bugün açıklanmayacak beyler ama ciddi bir fikre varacaklar bugün. belki de bir iki olasılık belirleyip, türkiye ligi'nin bitmesini bekleyecekler, ortaya çıkacak olan tabloya göre karar verecekler.

    şöyle ki kulübün şampiyonluğa yakın olması en büyük avantajımız. biliyorsunuz sayın başkanımız mustafa cengiz uefa ile yaptıkları görüşmelerde 3 farklı senaryo(iyi, orta, kötü) ile durumu anlattık demişti.

    o senaryolardan iyi olanı, bizim şampiyon olduğumuz versiyon ve uefa gelirleri ile ilgili olan hesap.

    şampiyonlar ligi gelirleri, yayın gelirleri(tr ve uefa) hesaplarımızda çok önemli bir kalem. bu gelirleri kazanabilecek olursak bence men cezası yeme ihtimalimiz yok denecek kadar az.

    uefa, türkiye'nin en başarılı ve en çok taraftara sahip takımını, uefa elit teknik direktörlerinden birisinin yönettiği takımı en büyük markası olan şampiyonlar ligi'nden uzak tutmak istemeyecektir. uefa dediğiniz kurumun twitter hesabının kapağında galatasaray tribünlerinin fotoğrafı vardı uzun süre.

    şu anda da buna yakın olmamız hesapları ve görüşmeyi lehimize çeviriyor açıkçası. bu sebeple 21. şampiyonluğumuzu 2017-2018 sezonu'nda kazanmak çok çok hayati bizim için.

    30 milyon taraftarı ve galatasaray markası bu ülkenin en büyük markalarından birisidir.

    ayrıca son başkanlık seçimlerinde uefa başkanı seçilen mr. ceferin'e türkiye'nin verdiği destek ortadayken, açıkçası bir men beklemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın