resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 606
    https://mobile.twitter.com/...s/994536971774185478

    içi boş argümanlarla eleştirilmeye çalışılan başkandır. kendisi geldiği ocak 2018'den beri yaptığı hamlelerle bir galatasaraylıyı bile üzmemiştir ve gelir gelmez müthiş bir birliktelik ruhu yakalanmıştır.

    gstv hakkında bir sürü emekçiyi çıkardı denmiş, bana kalsa gstv'deki herkesi tasfiue eder yepyeni bir kadro ile sıfırdan başlardım.

    bakanlık vs. ziyaretlerinin fotoğraflarını paylaştığı hakkında birkaç eleştiri gelmiş tamam da herif ayıp bir şey mi yapmış bu ziyaretlerle? yeri gelmiş anıtkabir'e gazi hazretleri'ni ziyarete gitmiş, yeri gelmiş gayrımenkullerle alakalı şehircilik bakanını ziyaret etmiş, yeri gelmiş ordu komutanını ziyaret etmiş. hangisinde bir sakınca var?

    yaşlı üye hakkında derinlemesine bilgim olmadığı için bir şey diyemiyorum. doğru da olabilir.

    zoru gördü kaybetmek için seçime giriyor denmesi de başlı başına tutarsız bir eleştiri. sayın cengiz kulübe başkan adaylığını koyduğunda herhalde güllük gülistanlık zannetmiyordu. bu kadar kötü zannetmiyordum diye bir açıklaması vardı ancak sonuçta mali durumun kötü olduğunu bile bile geldi. kadrolar hakkında yeterli bilgim yok. gakatasaray üyelerini nereden tanıyayım, hem neden böyle bir ihtiyacım olsun da?

    hülasa ben sayın cengiz'den memnunun. dursun belasından kurtardı ve güzel hareketlerle kendini taraftara sevdirdi. umarım mayıs 2018 başkanlık seçimlerinde yeniden başkanımız olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın