resim
Aykut Kocaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 2889
    hayatımda gördüğüm en boş insanlardan biri olduğu için yapmaya çalıştığı algı zerre etkili olmuyor.
    şimdi bir insan algı yapacaksa önce somut olarak tüm gerçeklikleri ele alıp ona göre konuşmalı. 2 haftadır biz şampiyon olabiliriz, son hafta olabiliriz gibi açıklamalar yapan bu tipin şampiyon olmak için ilk önce liderle arasında +5 averaj olduğunu hesap etmesi lazım. aykut'un konuşmalarına bakılırsa fenerbahçe karabük'e daha maç oynanmadan en az 5 fark atmış işi bitirmiş heralde. bu mantıkla çıktığı bursa maçını izledikten sonra ne kadar boş konuştuğunu daha iyi anlıyor insan.
    ikinci ve en önemli olay ise 3lü averaj. aykut efendi kabak gibi ortada duran kuraldan haberin yok mu? başakşehir puan kaybetmeden senin şampiyon olma şansının olmadığını bilmiyor musun? biliyorsan ne yapmaya çalışıyorsun? o kendine kadar aklınla peşin peşin başakşehir'e puan kaybettirip karabük'e en az 5 atıp galatasaray'ın malatya maçını averaj yapamadan zar zor kazanmasını mı kurguladın?
    yani demek o ki bu arkadaşın kestiği bu pozlar üzerinde o kadar eğreti duruyor ki 10 km öteden bile kendisi gibi davranmadığı anlaşılıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın