• 94
    50 bin aslanla gövde gösterisi yapacağımız maç olacaktır.

    hakemi bülent yıldırım olmuş. bülent yıldırım için oldukça üzüldüm. çünkü maç boyunca yardımcıları ile iletişim kurmakta sorun yaşayacağı bir maça geliyor. çünkü verdiği ve vermediği her kararda 50 bin kişinin ıslıklarını, yuhalamalarını dinleyecek. rakip takımda kaleci barajı kurdururken savunma oyuncularına sesini duyurmak için oldukça efor sarf etmek zorunda kalacak. bek oyuncuları kademe için takım arkadaşlarını uyarırken sesini duyuramadığı gibi tribünden gelen seslerden maça kendini veremeyecek.

    malatyaspor deplasmanlarda ne kadar iyi defans yapsa da daha önce böyle bir deplasmana gelmedi. ne etkisiz elemanlardan kurulu fenerbahçe deplasmanı, ne de ununu elemiş eleğini aşmış beşiktaş deplasmanı bizim iç sahamız ile boy ölçüşemez.

    maçta ne olursa olsun, hakem ya da rakip ne yaparsa yapsın bu maçı alacağız. iç sahada beşiktaş ve akbilspor'u yendiğimiz gibi malatyaspor'u da yeneceğiz.

    tek ihtimalli insanların çıkacağı maç olacak bu maç. kazanmak dışında bir seçenek yok. akıllardan bundan farklı bir düşünce yok.

    hedef 21

    inandık biz sizlere
App Store'dan indirin Google Play'den alın