resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 603
    ülkede epeydir rastlanmayan, güç zehirlenmesine tutulmamış, demokrasiye inancını ve bağlılığını bu denli gösteren bir başkanlık profili var. geçen gün trt spor'da yaptığı açıklamaları bir seyredin. önümüzdeki günlerde seçimde seçilmek istediğini, ancak olmazsa hiç rahatsız olmayacağını bile bile yeniden seçime girmek istediğini söyledi.

    şimdi bizleri doğrudan ya da dolaylı olarak etkileyen, bir şekilde hayatımızda olan başkan ve yöneticileri bir düşünün. en tepeden, en alakasız olanına kadar. hangisi böyle bir şey diyebilir? dahası, hangisi böyle bir şeyi zihninden bile geçirebilir?

    herkes, her şeyi 'ben yaptım, ben hallederim, ben söyledim' tarzı bir benci zehirlenmeye tutulmuş. allah aşkına, dursun özbek, aziz yıldırım, yıldırım demirören, fikret orman, diğer devlet erkanı, ya da başka başka yöneticiler, hangisi böyle bir açıklamayı yapabilecek kadar cesaret sahibi? hangisi böylesi bir güç zehirlenmesi karşısında egosunu zaptedebilir?

    sırf bu yüzden de dursun özbek denen belanın tekrar başkan olarak seçilmesi ihtimali var. yine bu yüzden de muhtemelen yeni seçimde başkanlığı kaybedebilir. eğer böyle yapmayıp, 3 yıl seçim yok diyebilseydi böyle bir tehlike ile karşı karşıya gelmeyecektik.

    bazen düşünüyorum, acaba bu kadar alçak gönüllü olmak ve demokrasiye sahip çıkmak* iyi bir şey değil mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın