• 12
    başıma bir şey gelmeyecekse eğer başakşehir'in kazanmasını istediğim maç.

    1) fenerbahçe averaj takımı karabük karşında muhtemelen farklı bir galibiyet alacak. üstüne bir de başakşehir bu maçtan puan kaybederse fenerbahçeliler epey bir heveslenip motivasyon bulur. aziz başkanın başı ali koç'la ağrırken şampiyon olarak kongreye gidebilmek için son maçımıza her türlü pisliği ayarlayabilir. ne de olsa bu ülkede şikenin cezası yok.

    2) eğer son maçta bir kaza yaşayacaksak ve bu kaza sonucunda fener sampiyon olursa kafayı yerim. leş gibi futbol oynayan, taraftarının sürekli yuhaladığı; kaostan kaosa koşan bir takım ittirmeyle şampiyon olmuş olur. başakşehirin şampiyonluğunu sonuna kadar tercih ederim bu durumda. en azından iyi yabancı futbolcuları ve belli bir oyun sistemleri var.

    3) bizim futbolcuların rehavete kapılmalarından korkuyorum. benim içim içimi yiyor, bazı taraftarlarımız 5-6 atarız diye gezmeye başlamış. futbolcular da yeni malatyaspor maçına taraftarlar gibi böyle rehavet içerisinde hazırlanıyorsa yanarız. umuyorum fatih hoca akıllı bir şekilde hazırlıyordur. bu maçı başakşehir kazanırsa futbolcularımız kesin olarak bir "tehlike geçmedi" mesajı alır en azından.

    edit:

    4) fener şampiyon olursa her yerde günlerce kutlama olur iyice psikolojimiz bozulur. başakşehir olursa zaten fazla taraftarı yok olan 50-100 taraftarı da en fazla bir cafede buluşur kutlar sonra herkes kolayca bu sezonu unutmaya başlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın