• 11
    umuyorum ki başakşehir'in puan kaybıyla cumartesi akşamı konvoya çıkmamıza vesile olacak maç.

    antalya ve antalyaspor'lu bir grup futbolcu, başta kendi kulüp yönetimleri olmak üzere malum olaylardan sonra fazlasıyla hırslılar. başakşehir'in de bu olayların baş müsebbiplerine sırtını yaslamış bir numaralı kulüp olduğunu düşünürsek, başakşehir için cepte görülebilecek bir maç değil.

    antalyaspor, küme düşme tehdidinden %99 kurtuldu. sezonun antalya'da oynanacak son maçı ve artık her şey garantileyip bitirmeye kaldı onlar için. başakşehir ise son iki haftadır olduğu gibi çalkalanmaya devam ediyor. çok demoralize oldular ve tüm saha dışı güçler arkalarında olmasına rağmen son 2 haftaya lider galatasaray'ın 3 puan gerisinde giriyor olmak bu durumu daha da güçlendiriyor.

    belki de tüm maçlar olması gerektiği gibi aynı gün ve saatte oynansaydı veya başakşehir bizden sonra maça çıkıyor olsaydı, alacağımız galibiyetle iyice morallerini düşürüp puan kaybına mahal verecek ortamı onlar için yaratabilirdik.

    hislerimde haklı çıkarsam cumartesi akşamı 81 ilde meydanlar, 3 sene sonra sarı ve kırmızı ile dolup taşacak. o kadar doluyum ki, olası bir kutlamada ne yaparım kendim de kestiremiyorum. umuyorum her şey dilediğimizce geçer ve sonuna kadar geldiğimiz şu sezonu kazasız belasız ve kupasız olarak tamamlarız. bu maç bizim kupaya giden yolumuzla ilgili değil ama, kupaya daha erken ulaşmamız için bir ihtimal.

    başakşehir puan kaybederse 1 hafta erken, kaybetmezse 1 hafta geç o kupayı müzemize koyacağız inşallah!
App Store'dan indirin Google Play'den alın