resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 601
    kendisini, bizim gibi, galatasaray’ı koşulsuz, şartsız seven bir taraftar olarak gördüğüm için mustafa başkana yapılanlar ağırıma gidiyor.

    elbette hataları vardır, fatih hocayı yalnız bırakmış olabilir, federasyona, hakemlere karşı sessiz kalmış olabilir, devre arasında transfer yapmamış olabilir vs.

    bu adam 3 ay önce herhangi bir koşulu, şartı olmadan, dursun özbek denilen şahsın kulübü tamamen batırmak için yaptığı baskın seçimde elini taşın altına soktu. kimse laf olsun diye bile aday olmazken, çalıştı, çabaladı. hatırlatmakta fayda var, geleceğin başkanı denilen adnan öztürk ortaya bile çıkmadı, camianın altın çocuğu burak elmas da, özbek kaçtılar lafını edene kadar, yani olayı şahsi algılayana kadar ortada yoktu.

    sayın cengiz 3 ayda elinden geleni yaptı. galatasarayın menfaati uğruna egosunu bir kenara bıraktı, herkese kapıyı açtı. aylardır ödenmeyen maaşları, borçları ödedi. maaşlı çalışanların bir kısmını işten çıkararak, galatasaray fakirleşirken zenginleşenlerin önüne geçmeye çalıştı. dursun özbek'in yaptıklarını bir bir ortaya koydu. sen, ben başkan olsak ne yapacaksak onu yaptı.

    önce dursun özbek'in paralı kalemleri seçilemez, fark yer dediler. seçildi, dursun özbek yapmadığını bırakmadı. paralı kalemleri yine saldırdı, parası yok, zengin değil diye aşağılamaya çalıştılar. nezaket çerçevesinde bir genel kurul yaptı. özbek efendi haftalar öncesinden yedirmeye başladığı adamlarını doldurdu, şov yapmaya çalıştı. ibra edilince, bütün teamülleri hiçe sayarak, mustafa başkanın yapması gereken kapanış konuşmasını dursun efendi yaptı.

    başkanlık anasının ak sütü gibi helalken sözümde duracağım deyip seçime gitti. rakiplerle ve dursun tayfasıyla mücadele etmeye alıştı başkan ama bu seferde karşısına, ozan korkut, burak elmas, adnan öztürk vs. tayfası çıktı. 2,5 yıl boyunca dursun özbek'in rezilliklerine ağzını açmayan, baskın seçim olunca kafalarını kuma gömen bu arkadaşlar, birden galatasaray sevdalısı olup, yıllardır bu seçime hazırlanıyor oldular.

    işin özü,camiada zamanında rahmetli canaydın'a, 2,5 sene boyunca dursun özbek'e karşı çıkmayan ses 3 ayda mustafa başkana çıktı. çıkmasının en önemli nedeni de başkanın galatasaray'ın menfaatlerini koruması, ondan nemalanmasına izin vermemesi. bu bile benim fikri hür, vicdanı hür bir galatasaray taraftarı olarak kendisini desteklememe yetmektedir.

    yürüyedur başkan, seninleyiz!
App Store'dan indirin Google Play'den alın