• 96
    basın o kadar rezil durumda ki artık spor kanallarını sadece galatasaray yendikten sonra açıp ağlamalarını izlemek için izliyorum. onun dışında boş yani kimsenin umrunda değiller. akigolar konusu dün sonsayfa'da uğur ve ılgaz değerlendirmesi şu akigolar net haklılar, tff ayıp etti sonra geç başka konuya. arkadaşım ortada bir yanlış varsa bunu gündemden düşürmeyeceksin ama nerde hepsi kukla durumunda. skandal bir karar bence akhisarspor bizi yenerek çıkmış finale sen adamlara zorluk çıkarıp bilet almada ve üstüne fener'in yarısı kadar bilet ver skandal karar çıldırmamak elde değil.

    tosic konusu gelirsek öyle adam akıllı kimse açıklama bile yapamıyor neden korkudan. her konu hakkında çok bilmiş insanlar tff'nin bu hatasını neden yüzüne vurmuyor ya da neden bir açıklama istemiyorlar tff'den.

    aziz yıldırım finali izlesin diye kural değişikliği yapılsın oh ne güzel dünya arkadaş. allah'ın adaleti yerini bulacaktır ondan eminim akhisarspor kazanacağını düşünüyorum ama arkalarında adam akıllı destekleyen taraftar olmayacaktır.

    bu sene şampiyonluğumuzu ilan ettikten sonra ben tüm spor kanallarını silmeyi düşünüyorum. bunu belli bir kitle ile yapıp yayınlayabilirsek 30 milyon galatasaray taraftarı ile birlikte bunu tüm medya'nın görmesi sağlanırsa belki gelecek sezon kendilerini düzeltmelerini sağlayabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın