• 27
    2017 - 2018 sezonu türk telekom stadyumu kombine kartı başlığı altına yazılanlara ithafen ve dolayısıyla dursun aydın özbek'in yeniden seçilme ihtimali üzerine yazıyorum ki;

    kombine ya da herhangi bir lisanslı ürün almayıp dursun özbek'e darbe vurmak fikri maalesef hiç mantıklı değil. çünkü darbeyi doğrudan kulübümüze vuracağımız çok açık. mali olarak bataklığın içinde yüzen bir kulübe, finansal yaptırımlar dışında başka bir tepki koymak gerekir. ne olabilir bu bilemiyorum ama, bu kadar rezilliğe rağmen ibra edilen ve hatta yeniden seçilmesine uğraşılan bir eski başkan var, ve yaptığımız mücadele, yel değirmenlerine karşı savaşan don kişot'unkinden farklı değil.

    adaletin bittiği yerde anarşi başlar lafından hareketle, bay yağlı surat'ı yeniden seçtirmemek için aklıma daha çarpıcı fikirler geliyor. yani tepkiyi bir kere verip tam vermek, bir daha benzer yavşaklıkların yapılmasını önleyebilir. kalabalık bir grubun kulüp binasına yapacağı bir gezi ile, ilgili yerlere mesajlarımız net bir şekilde iletilebilir. çünkü öyle sosyal medya tepkisinden falan çekinip, utanacak yapıda olmayan insanlar bunlar, dolayısıyla anladıkları dilden konuşmak gerekir.

    hümanistlere not: avrupa'da her ülkede, herhangi bir kulüp taraftarlarının verdiği ölçülü ama korkutucu eylemlerden bahsediyorum zira, "peace bro" diyecek devirleri çoktan geçtik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın