• 25
    büyütüldükçe büyütülmüş olan olaydır artık. tamam çirkin bir olay kabul ediyorum. niyetini hiç bir şekilde anlamadığım bu olayın bir hazırlık maçında vuku bulmasına rağmen sanki galatasaray'a lig şampiyonluğunu getirmiş bir sahtekarlıkmış gösterilmesine anlam veremiyorum. adam hazırlık maçında rakibini dirseklemiş sonra ceza almış. siz ne zaman herhangi bir branşta hazırlık maçında alınan bir cezanın resmi maçları kapsadığını gördünüz? cemal'in ceza alması bir olay sonra bunu hazırlık maçlarında doldurması saçma sapan bir olayken üstüne bir de başka bir oyuncunun lisansıyla oynaması olayı iyice çığrından çıkardı. yine söylüyorum ki bu olay çok çirkin ve kabul edilemez. ama biraz da insaf yahu. hayır sanki çok temiz bir camia ya bu spor camiası hazırlık maçında lisanssız oynayan adam kirletti koca camiayı tüh bak. yahu bilmediğimiz o kadar çok pis işler vardır ki bu camiada ama demek ki çaktırmadan yapınca bir problem teşkil etmiyor. bizim takımımız ve başka takımlar da tarihlerinde bu olayı solda sıfır bırakacak o kadar pis işler yapmıştır ve bunlar hasır altı edilmiştir ki. dediğim gibi çaktırmadan yaparsak etik değerlere uygun. ve biz bu çaktımadan etik değerleri ihlal etme işnin adını profesyonellik olarak koymuşuz.

    edit: biraz dağınık bir yazı olmuş kusura bakmayın ama gece gece toparlayamadım kafamdakileri umarım söylemek istediklerim anlaşılmıştır.

    edit-2: ofsaytlayın anasını satayım. yarın birgün fenerbahçe böyle bir şey yapıp da basın "hehehe yanlış forma giymiş ne kadar komik" dediği zaman gelip de ağlamayın ama burda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın