resim
Furkan Soyalp
Takım:Gaziantep FK
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:29
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 7
    geçen hafta hakkında hiç konuşulmamasına şaşırmış ve yazmayı düşünmüştüm, bu hafta* fenerbahçe'ye gol atarak dikkatleri üzerine çekmiş bile.

    süper lig'de bu sezon 22 yaşındayken şans bulmaya başladı, o da 32. hafta itibariyle toplam 573 dakika. bu zamana kadar çok çalışıp kendisini mi geliştirdi yoksa yedi yıldır bursaspor'da kimse fark edip şans vermedi mi bilmiyorum ancak oynadığı futbol kesinlikle gelecek vaat ediyor.

    değişik bir ortasaha. dribling ve top kazanma konusunda ligde sayılı ortasaha oyuncularından birisi. çok dinamik ve sahanın her yerine koşuyor ancak oyun içinde oldukça sakin ve konsantrasyonu yüksek. ceza sahası dışından sık sık şut deniyor, fenerbahçe'ye de bu şekilde çok güzel bir gol attı. fiziği biraz daha iyi olsa ideal bir 8 numara, tekniği biraz daha iyi olsa ideal bir 10 numara oyuncusu olabilirdi. ben furkan'ı, selçuk inan'ın gençliğine benzetiyorum.

    süper lig'den galatasaray'da oynamasını istediğim sayılı oyunculardan ancak bursaspor'un gelecek sezon kendisinden bir yıldız yaratıp yüksek bonservis kazanmak için pazarlayacağını tahmin ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın