resim
Gökmen Özdenak
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:77
Boy:1.81
Uyruk:Türkiye
  • 556
    kendisini seviyorum açıkçası. çünkü sıradan bir tip değil. tamam doğru dürüst bir şekilde derdini anlatamıyor olabilir, futbol anlayışını beğenmeyebilirsiniz ancak kendisi bir karakterdir. değişik bir abimizdir. tıpkı erman toroğlu, ahmet çakar vb. adamlar gibi. bu adamları sevmiyor olabilirsiniz ancak bence bunlar spor ve televizyon dünyası için birer renktir.

    şimdi düşünün bu saydığım adamlar televizyonlarda olmayacak ve sabahtan akşama kadar nebil evren, ılgaz çınar futbol, istatistik, koşu mesefeleri konuşacak. tamam ben de isterim bu tarz adamlar olsun. seviyeli bir şekilde futbol konuşsunlar biz de fularımızla izleyelim ancak sizce de bu biraz sıkıcı değil mi?

    ayrıca verdiğim isimler vb. adamlar laflarınızı yuvarlamaz. şuraya yaranayım derdinde olmazlar. en azından ben öyle düşünüyorum. bir gün fenere giydirir laflarını buraya taşırız -ulen ne güzel şikecilere sokup çıkarıyor. şeklinde ancak ertesi gün bize de sallayabilir. yani ben bu adamların camiaları kayırayım düşüncesinde olduğunu düşünmüyorum. en fazla reytingi konu olarak kim alıyorsa bu genelde hep galatasaray ve fenerbahçe nadiren beşiktaş olur o konu üzerinden dikkat çekecek laflar söylerler. bunlara da gülün geçin beyler eğlenmenize bakın yani en nihayetinde bu futbol bu adamlar da yorumcu bu kadar basit.

    özetle söylemek istediğim bu tipte adamlar olmazsa türk televizyonlarında canlı yayında kim cacık yapacak kardeşim?
App Store'dan indirin Google Play'den alın