resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 144
    sosyal medyada son çıkan iddialara bakarsak kulübümüzde halihazırda mevcut olmayan bir göreve talip olmuş, bir de üstüne maaş talep etmiştir.

    şahsi fikrim sportif a.ş.'nin kesinlikle daha profesyonelce yönetilmesidir. eğer burak elmas'ın niyeti sene başından beri işsizim para kazanmam lazım değil de bu profesyonel sistemi oturtmaksa o zaman kendisiyle hemfikirim. lakin bunun yolu mevcut başkana seçim öncesi dayatma yapmaktan geçmez diye düşünüyorum. örneğin ozan korkut yönetimi gelir, sportif a.ş. için ceo pozisyonu oluşturulur, adil bir işe alım süreci geçirilir, pozisyonu burak elmas bey hakederse gelir paşa paşa çalışır. o zaman biz de aldığı maaşa helali hoş olsun deriz. ki lütfi arıboğan kulüpten türkiye'de çok az ceo'ya nasip olacak bir maaş alıyordu diye dilden dile halen anlatılır.

    bir de şunu eklemek istiyorum. benim gözlemlediğim galatasaray'da maaşlı çalışan kimse 24 saat vs. kulübe zamanını vermiyor. işinle hobin içiçe geçer o ayrı, onu ayrı tutuyorum. o 24 saat zaman verenler dursun özbek gibi tek adam yönetimi değilse hiyerarşik sırasıyla başkan, 2. başkan, genel sekreter ve muhasip üyedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın