resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 1944
    leş savunması bir yana çünkü büyük takım bekinden öncelikle hücum beklerim; geçen sene başından beri korkak, yaratıcılıktan uzak oyununa kızdığım linnes kendini gerçekten geliştirmiş.

    bunu da şu yüzden söylüyorum. linnes normalde kırk yılın başı etkili olursa iç sahada açık oyunda git-gel enerjisi ile etkili olurdu. kaç haftadır iyi oyununa bu yüzden tepkisizdim ama kalkıp da bir anadolu deplasmanında hele ki psikolojik olarak gerçekten baskının hissedildiği şu zamanda kilit rol oynaması kendisinde gelişim olduğunun apaçık göstergesidir. kaldı ki bu maçta kademe hatası yapmasına rağmen ikilide eskiye nazaran kaç maçtır çok çok daha diri kalıyor.

    bence eleştirilere rağmen çalışmayı bırakmaması kendisini buralara getirdi. eğer şampiyonluk gelirse zaten bizim takımdaki çalışmayı seven, takımı sahiplenen, kötü oynadığında hırsından ağlayan oyuncuların fazlalığı sayesinde gelecek. yoksa yeni kurulmuş bir takımın bu kadar teknik direktör ve yönetim değiştirilen bir ortamda oturmuş takımlara karşı ilk sezonda şampiyon olması hiç de kolay değil.

    (bkz: 6 mayıs 2018 akhisarspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın