• 28
    hadi bismillah;

    ucuzluktaki süper çantayı almak için mango'ya girdiniz.sadece bir tane kalmış, o da kasanın (kale) hemen yanında.ama bu çantanın tek taliplisi siz değilsiniz! çantayı gözüne kestiren diğer bir müşteri (rakip oyuncu) de sizin hemen yanınızda bitiveriyor.ikiniz de durumun farkındasınız ve hızla kasaya (kaleye) yöneliyorsunuz.

    tam o esnada; biraz önce bluz aldığınız zara'da, ödemeyi yaptıktan hemen sonra çalan cebinizi cevaplamak için cüzdanınızı çantanıza koymadan arkadaşınıza verdiğinizi ve onda unuttuğunuzu fark ediyorsunuz. bir yandan kasaya doğru koşarken diğer yandan da elinizi havaya kaldırarak arkanızda kalan arkadaşınızdan cüzdanı (topu) istiyorsunuz.

    öyle bir durumdasınız ki, rakibinizin gerisinde kalırsaniz kasaya daha uzak kalacağınız için avantajınızı kaybedeceksiniz ama eğer arkaya geçmezseniz arkadaşınızdan uzak kalıyorsunuz ve arkadaşınız da o kalabalıkta size cüzdanınızı fırlatamıyor, herşey bir an meselesi.

    bu durumda yapmanız gereken rakibinizin arkasına geçip cüzdanı (topu) almanız ve cuzdanı ele geçirdikten sonra rakibinizi geçmeye çalışmanız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın