• 175
    3-0 önde olduğumuz maçlarda dahi taraftarın ciddiyetini bozmasına tahammülü olmayan bir galatasaray taraftarı olarak bu maçın berabere bitmesi ile bu maçı kazanmamız arasında pratikte çok bir fark olmadığını düşünüyorum.

    sahamızda oynayacağımız son maçta hiçbir amacı olmayan malatyaspor'u farklı şekilde yeneceğimize inanıyorum. fatih terim ile galatasaray'ın bu şekilde hiçbir finali kaybetmeyeceğine de eminim. 80. dakikadan sonra milan'a iki atarken de, hagi kırmızı kart görüp çıktıktan sonra arsenal'e karşı da kadıköy deplasmanında rakip ardı ardına atak yaparken de işimize gelen skoru alacağımıza emindim. nitekim son maçta göztepe'yi en azından iki fark ile yeneceğimize de şimdiden eminim.

    yazdığım nedenlerden dolayı bugün berabere kalsak da şampiyon olacağımıza net şekilde inanıyorum. hatta ligde daha da rahatlayan akhisar'ın kupada daha fazla asılabileceğine ve göztepe'nin avrupa umudunu erkenden bitireceğine de inanıyorum. umarım beş fark atarız. ama berabere kalsak dahi enseyi karartmaya gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın