• 165
    selçuk inan'ın oynamaması gereken maç.

    o oynadığı zaman orta alan olmuyor. adam bitik; ne hücumda ne defansta bir şey yapabiliyor. öte yandan orta alan adam sayısı bakımından sıkıntılı maalesef. ntvspor'un internet sitesindeki habere göre younes belhanda kart cezası yüzünden mariano ferreira filho ve tolga ciğerci de sakatlıkları yüzünden forma giyemeyecekmiş. orta alanda tek tercih olarak; ryan donk, fernando francisco reges ve selçuk inan üçlüsü kalıyor.

    tabii fatih terim bir sürpriz yapıp bizi şaşırtmazsa. ancak bu sürpriz de ters tepebilir. sinan gümüş'ü oynatmaya çalışıyor her daim malumunuz. sofiane feghouli'yi de zaman zaman ortaya * çektiğini hatırlıyoruz. direkt olarak bu şekilde de çıkabilir. buradaki sorun da sinan gümüş'ün birçok maçta casper'a dönüşmesi. bu maçta da dönüşmeyeceğinin garantisi yok. şu ana kadar yazdıklarımdan anlamışsınızdır ki ne selçuk inan'ın oyununu ne de sinan gümüş'ün oyununu beğeniyorum, oynamamaları iyi olur. sinan sonradan girip gol için katkı verebilir.

    kadro o kadar kısıtlı ki başka hamle şansı yok zaten hocanın. daha doğrusu şu ana kadar denemediği hamleler var yapabileceği ama o kadar riske gireceğiniz sanmıyorum hocanın. bu hamlenin adı da jason denayer. sağ bek olarak oyuna sürüp martin linnes'i sağ kanat veya orta alana çekebilir. biraz uçuk fikirler ama zor zamanlarda zor kararlar alınmalı. jason denayer orta alana da çekilebilir ama bu sefer de orta alan yaratıcılıktan çok yoksun kalır. bu en son düşünülmesi gereken durum.

    selçuk inan'ın oynamaması için 3 çözüm yolu buldum. jason denayer'ın sağ bek oynadığı çözüm yolu en uygulanabilir olanı gibi duruyor bana göre. maalesef hocanın ilk planının selçuk hamleli kadroyu sahaya sürmek olacağını o olmasa da sinan'ın oynadığı kadroyu sahaya süreceğini düşünüyorum.

    önemli olan kazanmak; hangi kadroya çıkarsak çıkalım 3 puanı alırız umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın