• 159
    (bkz: bugün günlerden galatasaray)

    bu macı kazanıp tek beraberlik hakkımızı 34. haftadaki göztepe deplasmanına tasımalıyız. malum kupayı fener alırsa lig 5.si uefa avrupa ligi'ne gidiyor. göztepe'nin bu iddiası da son maca tasinacak gibi duruyor. hedefi olan bir takima karsi oynayabiliriz.

    fatih terim bile camiayı, taraftarı toparlamak icin #konsantrasyon diye tweet atiyorsa, kendi sorumlusu oldugu takimdan cok yuksek arzu ve istek bekliyorum.

    insallah macta ilk golü atan takım biz oluruz. eger öyle olursa daha dengeli bir oyunla daha cok pozisyon bulabiliriz.

    oyuncularımızın hakem ali palabıyık sebebiyle cok dikkatli olması ve tahriklerden uzak durması gerekiyor. macı net bir galatasaray düsmanı yönetecek.

    kendi ceza sahamızda yaptigimiz hamlelere dikkat etmeliyiz, aleyhimize karar vermek icin bekleyen birisi olacak.

    yine ceza sahamıza yakın yerlerde özellikle kanatlarda en kucuk mucadeleye aleyhimize faul cakabilirler. duran toplardaki zaafimiz malum, kendini yere birakan akhisar'lıya faul calabilirler. bunlara özellikle dikkat edelim.

    kupa maclari kimseyi tedirgin etmesin. kupadaki kadrolarla bu mactaki kadrolar bir degil. savunmamızdan, hücum hattımıza kadar her yer farklı.

    seleznyov'u durdurursak gol yemeyiz gibi duruyor. adam belalımız oldu.

    hızlı kanatlarına karsılık hızlı beklerimiz ve hızlı stoperlerimiz olacak. bu sefer kontraları baslamadan bitirebiliriz.

    bu kadar adaletsizligin oldugu bir sezonda kimseyle polemige girmeden, tüm pisliklerden kacmis, defalarca kez de hakkı yenmis takımımız bu sampiyonlugu sonuna kadar hak etti ve olacaktır, insallah.

    (bkz: hedef 21)

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın