resim
Ahmet Nur Çebi
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:65
Uyruk:Türkiye
  • 88
    gün geçmiyor ki loser takımın herhangi bir oyuncusu veya yöneticisi yeni bir bombayla ortaya çıkmasın.

    efendim kendileri tam olarak ne demiş

    “avrupa’da türkiye’yi çok iyi şekilde temsil ettik. bu zamana kadar bizden iyi temsil eden olmadı”

    gelelim bu açıklama sorun mudur ?
    değerli galatasaraylılar bu söylemler, demeçler tamamen algı ve pr çalışmasıdır. farkındalık yaratmak, ismini manşet yapmak haliyle maaşlı personeli olduğu kurumu gündeme getirmek için söylenir. söylenen söze bakarsın haklılık payı varsa amenna dersin ancak bunun diğer büyük başı olan şahıs 2 sene önce “uefa kupasını türkiye’ye getirmiş herhangi bir türk takımı yok” açıklaması yapıp itibar ve farkındalık görmeyi beklediğini hatırlarsak o büyük başın yavrusu bugün böyle dese ne olur.

    amaç (kabul edelim ki) birkaç senedir sportif anlamda başarısız olan takımımız ve bu ligin ikinci büyüğü fenerbahçe’nin yokluğunda meydanı boş buldum kendimi yücelttikçe yüceltiyim mantığıdır.

    come to zart zurtlar, we are bilmem neler hep bu yüzden

    tüm bunlar, başarılı, doğru reklam çalışmaları olabilir. zaten reklamın iyisi kötüsü olmaz da diyebilirsin ancak spor endüstrisinde reklam yapmak için önce başarıyı ortaya koyarsın, koyduğun başarıyı kanıtlayan somut belegeler de kazandığın kupalar, atladığın turlar, büyük takımlara karşı aldığın skorlardır...

    konuyu kaldığı yerden devam ettirip sözlüğümüzü gizli gizli takip eden beşiktaşlı arkadaşlarımı üzmek istemem. herkese iyi hafta sonları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın