resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 3414
    fan boylarının aksine hakkındaki tüm yetersizlikleri/defoları ayan beyan ortada olan futbolcu.

    ağızlarında tek bir laf, belhanda yokken sivas ve kasımpaşa'ya kaybettik. sanki beyimiz oynadığı zamanlarda takım hücum üstüne hücum yapıyor ve belhanda'nın mükemmel ileri pasları sayesinde organize atak yapıyoruz ve rakip sahaya rahat yerleşiyoruz.

    siz kendiniz hayal dünyasında kandıradurun, bu adamın hücum namına ciddi şekilde yetersiz olduğu her oynadığımız maçta ortada.

    son oynadığımız başakşehir-alanya-bjk maçlarında bir gösterin bakalım belhanda attığımız hangi golün içinde var? daha ileriki haftalara da gidebilirsiniz. analizleri görelim.

    alanya maçında attığımız ikinci golde fernando'nun mariano'ya gönderdiği harika pası, 10 veya 8 numaramız olan belhanda hangi maçta atmış şimdiye kadar? ben reel argümanlarla konuşuyorum. tutturmuşsunuz asistin önceki bilmem kaçıncı pas zırvalığını böyle uydurma istatistiklerle adamın performansı sanki yeterliymiş gibi kanıtlamaya çalışıyorsunuz.

    ayrıca futbolu da çok şükür çoğu kişiden fazla anlayacak şekilde izliyoruz neredeyse 93-94'lerden beri kaçırdığım galatasaray maçı yok gibi.

    daha öncede söylediğim gibi 8 numara dediğin adam şöyle olur;

    https://www.youtube.com/watch?v=cXcTYFQ6T6k

    not: ne sneijder'ciyim ne de selçuk'çu. belhanda'yı kadıköy'deki fener maçında çok beğenmiştim ama o zamandan beri aynı tas aynı hamam.

    ayrıca kendisiyle ilgili sezon başı söylediklerim de ortadadır, sneijder başlığında kendisine de değinmiştim;
    (bkz: wesley sneijder/#2227073)
App Store'dan indirin Google Play'den alın