• 134
    yarın izmir'den maça gitmek için yola çıkacağım maç. eksiklerimizden ve deplasman fobimizden dolayı kolay bir maç olacağını düşünmüyorum. avantajlarımızdan bir tanesi akhisar'ın 4 gün sonra oynayacağı kupa finali. oyuncuların ister istemez akılları orada olacaktır.

    gelelim şampiyonluk öngörümüze. dün oynanan belediye sivas maçı ile birlikte cebimize bir beraberlik koyduk bu bizim için çok önemli. ben bu saatten sonra belediye'nin önümüzde ki hafta antalya'da kazanabileceğini düşünmüyorum açıkçası. bana kalırsa fenerbahçe'de kalan maçlarının tamamını kazanacaktır. göztepe maçı oldukça zor bir maç olacak. hiç bir hedefi olmasa bile taraftarı ile oldukça iyi bir sinerjisi olan ve kaliteli bir takım göztepe bu zaten ligde ki konumlarından da belli. her ihtimali değerlendirmemiz gerekirse biz akhisar ve malatya maçında galibiyet ile yetinmeyip bir miktar averajada oynamalıyız. çünkü göztepe maçında yaşayacağımız aksi bir sonuçta iş fenerbahçe ile averaja kalacak ve onların henüz oynanmamış bir karabükspor maçı var.

    umarım oraya kalmaz ve biz puan farkı ile şampiyon oluruz. hocamızın bize yeniden hatırlattığı gibi konsantrasyonumuzu hiç yitirmezsek kalan 3 maçta 7 puanı alır ve 21. şampiyonluğumuzu kutlarız.

    #hedef21 #konsantrasyon
App Store'dan indirin Google Play'den alın