resim
Emre Mor
Takım:Karagümrük
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:26
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 797
    başına "henüz" gelen cümleler kuracağım.

    saha dışı skandalları yok, kilo sorunları yaşayıp kadro dışı kalmış değil, hızından yeteneğinden bir şey kaybetmiş değil, ciddi kronik sakatlık sorunları yok, 21 yaşında.

    çok kolay adam eksiltebilen, çok süratli, kendisinden oldukça fizikli savunmalara karşı ikili mücadelelerde ayakta kalabilen(bu güce ve dengeye işarettir) bir futbolcudur. izleyebildiğim maçlarında büyük karar verme sorunları yaşayan bir oyuncuydu, pas vermek yerine şut atan, şut atması gereken yerde iki-üç kişinin arasına dalıp top kaybı yapan bir oyuncu görüntüsünde. bu yüzden senenin en az 15 maçında barcelona, real madrid, atletico madrid, sevilla, valencia'ya karşı oynayan bir takımda düzenli forma şansı bulması çok zor hale geliyor. geçen sene deportivo'nun en önemli oyuncusu olan emre çolak bu senenin önemli bir bölümünde kadro dışı kaldı, varın seviyeyi siz düşünün. emre çolak ile emre mor'un maç sayısı - saha içi tecrübesi arasında dağlar kadar fark var.

    bize gelirse ikinci şampiyonlar ligi sezonunu oynayacak, mental gelişimi için büyük fırsat. kesinlikle gelmeli. gel sen mübarek. yollarına mor gül dökerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın