• 855
    lebron şüphesiz nba tarihinin en değerli oyuncularından birisidir. artan yaşına oranladığı inanılmaz dengeli ritmi(bir an olsun hızlanmasını ya da yavaşlamasını düşünmüyor insan seyrederken)birden çok pozisyonda oynamanın getirdiği inanılmaz oyun bilgisi, "yok artık" dedirten atış isabeti ve içeri katlarında cüssesini olabildiğince efektif kullanması ve rakiplerine hissettirdiği "beni savunamazsınız" efekti. tüm bunlar neredeyse %100 istatistik beklentisi yaratacak kadar etkili bir oyuncu olmasına yol açıyor ve de hemen hemen öyle. ancak jordan ve kobe kıyaslamaları doğru mudur bakalım.
    kobe benzer yeteneklere sahip ama daha küçük cüsseli bir adamdı bu yüzden lebron gibi rijit bir görüntü vermez pozisyona göre hızlanır, yavaşlar, formunu değiştirirdi, bu durum zaman zaman inanılmaz akrobatik sayılar bulmasını sağlarken zaman zaman da neredeyse sakar diyebileceğimiz sayılar bulmasına sebep olurdu. peki bu ne getirirdi kobe adına; müthiş bir seyir zevki ve heyecan. ne yazık ki lebron'u seyrederken ne o heyecanı ne de o seyir zevkini aynı oranda alamıyorum çok daha robotik bir görüntü çiziyor.
    gelelim jordan'a demek bile yok gelmeyelim kalsın onun yeri belli dedirtiyor ama yine de altını çizelim. basketbolda iki dönem vardır jordan öncesi ve jordan sonrası, o basketbolun miladıdır, ondan sonra gelen ve gelecek her yetenekli basketbolcu onun klonlarından üretilmiştir, upgrade edilmiş olmaları onun yerini değiştirmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın