• 103
    2 gün kalan maç.

    http://ajssarimg.mediatriple.net/...e/660/370/882456.jpg

    http://im.haberturk.com/...6e2c88ee1c1030e7.jpg

    maçın hakemini ve daha önceki maçlarımızda neler yaptığını şurada yazdım, (bkz: ali palabıyık/#2406465)

    hakemi de maça kadar sürekli gündemde tutmaya çalışacağım. bu atama çok rahatsız edici. eğer müsaade edersek şampiyonluğu bu maçta bırakırız haberiniz olsun!

    (bkz: sezonun en önemli maçı)

    bakın gerçekten de bu maç şampiyonluk maçı. burası en keskin viraj. rakiplerimiz bizden önce oynayacak ve direkt rakibimiz olan b.şehir ve fenerbahçe'den en az biri, muhtemelen ikisi de maçlarını kazanacaklar. beşiktaş'ı artık pek dahil etmiyorum bu yarışa.

    diğer maçlardan sonra oynayacağız ve bu maçı kazandığımız anda rakiplerin umutları neredeyse bitecek hale gelecek. çünkü 13 mayıs 2018 galatasaray yeni malatyaspor maçı evimizde. evimizdeki maçlardaki konsantrasyonumuz malum. mühim olan deplasmanları firesiz geçebilmek.

    eğer biz bu maçta puan kaybedersek rakiplerimiz kalan maçlarında puan kaybetmez ama biz bu maçı kazanırsak rakiplerimiz 33. haftada* puan kaybedebilir ve biz şampiyonluğu haftaya ilan edebilir ya da son hafta göztepe'de beraberliğin de yettiği bir maça çıkabiliriz.

    bu maçın puanla birlikte psikolojik etkisi de olacak...

    saha içine dönersek mairano, belhanda ve donk'un olmadığı direkt ilk onbirden 3 oyuncumuzun olmadığı bir maça çıkacağız. bu büyük bir sıkıntı. haydi mariano'yu linnes ile yedekliyoruz ama donk ve belhanda'nın aynı anda olmaması elimizi zora sokuyor. dilerim donk maç saatine kadar oynayacak hale gelir.

    tolga ciğerci'nin gözden düştüğü bir ortamda elimizde selçuk inan'dan başka orta sahamız kalmıyor. hocanın denayer'i orta sahaya çekme ihtimalinin olabileceğini düşünsem de, selçuk-fernando ile oynayıp sinan'ı kanada, feghouli'yi ortaya atmak sanki daha gerçekçi. yine de hocanın akhisar'ı analiz edip elindeki kadroyla ona göre bir taktik geliştireceğini düşünüyorum.

    normalde sezonu kapatacak kadar sakatlığı olan oyuncuların bile oynamak için gösterdiği azim ve fedakarlık şampiyonluğa olan inancımı da arttırıyor. gerçekten de takım olmuşuz.

    galatasaray sinerjisinin üst noktada olduğu şu dönemde bu maça çok iyi hazırlanmalıi maçta da konsantrasyonu, coşkuyu ve arzuyu bir an olsun düşürmemeliyiz.

    maç saati nasıl gelecek? nasıl geçecek zaman? inanın bilmiyorum. bu şampiyonluğa kulübümüzün çok ihtiyacı var ama taraftarın daha çok ihtiyacı var.

    lütfen kazanın ve şampiyon olalım...

    (bkz: hedef 21)

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın