resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 2336
    beşiktaş'ın trabzonlu teknik direktörü.

    hoca olarak pozitif futbol mantalitesini beğeniyorum. hangi takıma giderse gitsin hücumu düşünen bir futbol anlayışı aşılıyor. özellikle takımların yan top zaafiyetinden faydalanma konusunda üstüne yok. iyi orta açan bir bek bir de kafası az düzgün bir forvet ver en az 20 gol attırır bir sezonda. ayrıca şampiyon olduğunda o sezon geriye dönüp baktığında yönettiği takım için bu takım şampiyonluğu hak edecek bir futbol oynamış diyebilirsin. mesela aynısını aykut kocaman gibi bir futbol katili için diyemezsin. iyi futbol olmadan sadece sonuca dayalı aşırı pragmatist futbol anlayışı tepki çekmekten başka bir işe yaramıyor. liderin üç puan gerisindesin ama stadına taraftarın gidesi gelmiyor.

    şenol hocanın sevmediğim yani mikrofon görünce ben bilgili görmüş geçirmiş bir insanım havası vermek için anlamsız ya da mecazı bol cümleler kurması. zaten senin öyle insan olduğunu hepimiz biliyoruz kasıntı biri olmaya hiç gerek yok. bir de kaybettiği herhangi bir maç sonrası sorumluluk almak yerine bir şekilde hedefi saptırması.

    beşiktaş'tan ayrılırsa eğer bunu kendimiz için olumlu görürüm. beşiktaş teknik direktör kaosu arasında gene üçüncülük günlerine döner, bir rakibi elemiş oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın