• 99
    hiç öyle rahat kazanılacak bir maç değildir. bu sezon çok az maçı rahat kazandık. deplasmanlardaki fecaat durumumuzu, kadrodaki önemli eksiklikleri (mariano, donk, belhanda), akhisar'ın durumunu ve en önemlisi hakeminin ali palabıyık olduğunu düşününce oldukça zor bir maçın bizi beklediği gerçeğini kabullenmemiz lazım.

    son dönemlerde üst üste kritik maçlar oynadık. özellikle trabzon, başakşehir ve bjk maçlarını kazanmamız her ne kadar bir özgüven getirse de halen daha deplasmanda verimsiz ve etkisiz futbolumuza bir çare bulamadık. kabaca söylemek gerekirse kapanan takımları açacak alternatifleri bulamıyoruz.

    bu maçta muhtemelen linnes, selçuk ve sinan ilk 11'de sahaya çıkacak. fernando'nun varlığı güven verse de feghouli'nin ortaya çekileceğini, selçuk'un sahada olacağını ve sağ kanadımızın tamamen değişeceğini düşününce oldukça çekiniyorum bu maçtan.

    akhisar bizi kendi evimizde yendi. kupadan eledi. hatta 2-0 yenildiğimize şükretmemiz gereken bir maç oynadık. evet yedeklerle oynadık ancak o yedeklerin 3 tanesi bu maçta ilk 11'de olacak. en kötüsü ise deplasmanda olmamız.

    tabii elbette beterin beteri vardır. ki var da. ali palabıyık. elinden geleni yapacak. sadece maçı akhisar'a vermek için değil, aynı zamanda oyuncularımızı ve fatih terim'i tahrik etmek adına elinden geleni ardına koymayacak. zaten bu maça atanmasının nedeni de bu.

    ancak her şartta bu maçı kazanabilecek gücümüz var. akhisar'dan elbette daha iyi takımız. ciddiyetle oynar, sahaya her şeyimizi koyar, doğru bir kadro ile çıkarsak kazanmamamız için hiçbir neden yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın