resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 117
    "bu arada polemiklere izin vermemek adına sayın dursun özbek ile görüşmemi anlatmak isterim. sayın dursun özbek’in daveti üzerine kendisi ile görüştüm.

    galatasarayda inandığım değerler bütünü galatasaraylıların oyları ile başkanlık yapmış olan herkes ile davet ediliyorsam görüşmeyi gerektirir. görüşmem galatasaray doğrularımızın veyahut ideallerimizin hiçbir zaman aynı olduğu anlamına gelmez.

    sayın özbek’e geçmiş dönem ile alakalı inandığım herşeyi ve eleştirilerimi net ve medeni bir şekilde bugüne kadar olduğu gibi söyledim ve kendisi ile beraber bir seçim birlikteliğinin ben ve arkadaşlarım adına mümkün olmadığını ilettim. konu bu kadar basit ve nettir.

    hem görüşme talebi hemde görüşme içeriğini tüm arkadaşlarım ile en ufak detayına kadar paylaştım. gizli saklı bir görüşme değildir.

    ayrıca çok değerli bir büyüğümüz aynı gün kendisine ortak talebimiz üzerine seçime aday olarak girmemesi gerektiğini, bunun galatasaray için ve kendisi için iyi bir yol olmayacağını birebirde söyledi. takdir kendisinindir seçim ise galatasaraylıların."

    burak elmas

    (bkz: #2405800) düşündüğüm gibi burak elmas dursun ile çalışacak kadar düşmedi çok şükür.

    https://twitter.com/...693353363361792?s=19
App Store'dan indirin Google Play'den alın