• 78
    zor geçeceğini tahmin ettiğim maçtır.

    bu sene kupa münasebeti ile akhisarla fazladan 2 maç yaptık. güçlü ve zayıf yönlerimizi biliyorlar. son kupa maçında özellikle hızlı ataklarda akhisarlı oyuncuların çizgiye inmeden kestikleri yerden kavisli ortalara çözüm bulamamıştık bir türlü. denayer-serdar çıkmamız daha iyi olabilir bu açıdan. kanat oyuncularının da savunmaya desteği önemli.

    iskelet kadrodan 3 eksikle oynayacağız. ne kadar özellikle deplasmanlarda belhanda'yı hiç beğenmesem de belhandalı oturmuş bir sistem var ve yokluğu işimize gelmeyecektir. muhtemelen belhanda yerine feghouli oynayacak, kanatta da sinan şans bulacaktır. bir başka ihtimal de selçuk-fernando-tolga ortasahası ile çıkabiliriz. ancak tolga'nın son maçta trip yaptığı doğruysa fatih terim üstünü çizmiştir diye düşünüyorum.

    ali palabıyık'ın atanmış olması da bir derece daha endişelendiriyor beni. bu sene yönettiği 3 maçın ikisini kaybettik. bunlar yeni malatya ve başakşehir deplasmanları. 3 başlıkta da hakem diye aratıp yazılmış entrylere göz atabilirsiniz. bu sezon fatih terim'e karşı ilk maçı olacak ali palabıyık'ın. ekstra bir eyyam bekleyebiliriz bu yüzden.
    (bkz: 17 aralık 2017 yeni malatyaspor galatasaray maçı)
    (bkz: 18 kasım 2017 istanbul başakşehir galatasaray maçı)
    (bkz: 25 ağustos 2017 galatasaray sivasspor maçı)

    3 maç kaldı, biri evimizde. son maça lider gidersek orada da bir şekilde kazanırız diye düşünüyorum. ancak bu maç çok kritik. kazasız belasız atlatma dileği ile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın