• 52
    --- alıntı ---
    kardemir karabükspor'da zor günler!

    aytekin, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, kardemir karabükspor'un tarihinin en zor günlerini yaşadığını söyledi.

    göreve geldiklerinde kulübü hasarla aldıklarını, transferlerden gelen paralar ve kentteki demir tüccarlarından kesilen binde 2 ile takımı bugüne zar zor
    taşıyabildiklerini anlatan aytekin, şöyle konuştu:
    "acilen ligin bitmesini bekliyoruz. kazasız belasız ligi tamamlamak istiyoruz. futbolcular 1,5 aydır paralarını alamıyorlar ama bir kere olsun ağızlarını açmadılar. kulübe 1 tl girmiyor. bu, karabükspor tarihinin kara bir lekesidir. hiç mi bu şehrin ağabeyi, eşrafı, büyüğü, siyasisi yok. bize kim sahip çıkacak, bu futbolculara kim sahip çıkacak? futbolcularla birlikte kulüpte toplam 104 kişi var. bunların büyük bir kısmı asgari ücretle çalışan insanlar. son 20 gündür bankadan kredi çekmeleri için maaş bordrolarına imza atıyorum. hepsi krediye başvurdular. allah yardımcımız olsun."

    transfer yasaği tehlikesi

    eski 2 oyuncularına 210 bin lira acil ödeme yapmazlarsa kulübe transfer yasağının geleceğine dikkati çeken aytekin, şöyle devam etti:
    "bunları ödemediğimiz zaman bize transfer yasağı geliyor. diğer 12 futbolcu ile görüşüp ikna ederek problemi çözdük. para bulmaya çalıştık, ağladık, sızladık, 'deplasmana gidemiyoruz, 10 bin tl açığımız kaldı.' dedik. burada bir kaza oldu. biz bu kazada tekrar arabayı yola koymanın peşindeyiz. insanlara 'yardım etmeyin, bırakın kendileri temizlesinler.' diye söyleniyor. etmiyorlar ne yapalım. yolbulan ailesinin buradan 67 milyon lira alacağı kalmış ama ümidi kesmiş. kardemir, spk'yı bahane ediyor. ne olacak o zaman? biz kapatalım gidelim. yol ayrımındayız. kimse işi yokuşa sürmesin. yardım ediyorsa etsin. varsa 'varım', yoksa 'yokum' desin. biz önümüze bakalım. biz bu kulübü kimsesiz bırakmayacağız. benim ve arkadaşlarımın gönlü buna razı olmaz. şu anda biz bu kulübü tutmaya çalışıyoruz. biz de bırakırsak bu kulüp bölgesel amatör lig'e kadar düşer."

    "futbolcularin ifadeleri alinmaya başlanilacak"

    kulübün geçmişe dönük hesaplarının incelendiğini aktaran aytekin, şunları kaydetti:
    "burada şu anda içişleri bakanlığı denetleyicileri var. olaya müdahale ediyor. türkiye'de ilk defa futbolcuların ifadeleri alınmaya başlanılacak 10 gün sonra. bu, türk futbolunda bir milattır. buraya kameraları koyalım, ses kaydı yapılsın, biz paraya karışmayalım ama kimse samimi değil. herkes işin bahanesinde. işin bahanesinde olmak gerçekten bu kulübün kapanmasına gider ama biz elimizden geldiğince tutabildiğimiz kadar bu kulübü tutmaya çalışacağız."
    --- alıntı ---

    http://www.hurriyet.com.tr/...-zor-gunler-40823848
App Store'dan indirin Google Play'den alın