• 1269
    bu takım la liga'da niye benzer dominasyonu kuramıyor, bunu sorgulamak lazım. son 10 senede 2 la liga şampiyonluğu ,son 5 senede 1 la liga şampiyonluğu var real madrid'in. takım süper olsa, açık ara iyi olsa hadi dominasyon olmasa da en azından barcelona'yla rekabet eden bir real madrid olurdu. ama yok, ispanya'da ezici bir barcelona üstünlüğü var.

    2014-2016 şampiyonlukları temizdir bu takımın. 2017 ve bu sezonda ise sıkıntı var. hakem kollamaları anormal boyutta. zaten ne hikmetse barcelona'nın da hakemlerden mağdur olduğunu görmedim. ama real madrid bunu son sezonlarda bir tık yukarıya taşıdı. çözüm olarak şampiyonlar liginde de video hakem uygulamasının getirilmesi gerekir. çünkü insanlar bariz hakem ihlallerinden artık bıktı.

    son 5 senede 4 final yaptı bu takım. oynanan oyuna bakıyoruz. bok gibi oynuyorlar, sadece mücadele ediyorlar. şu 2 sezondaki bayern eşleşmelerinde şike var. çünkü 4 maçta da aynı senaryo. bakın istisnası yok. dört maçın dördünde de bayern doğranıyor. buna tesadüf demek için ahmak olmak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın