• 1268
    2002-2014 arasında, 12 koca yıl boyunca şampiyonlar ligi'nde finale yükselememiş, 4 kez yarı finalde elenmiş takımdır. aynı süreçte ezeli rakipleri barcelona kupayı 3 kez kazanmıştır.

    sanırım lobilerini 2014 yılında edinmişler. kaç para ulan bi lobi? neyse parası verip alalım.

    dünyanın en iyi stoperi sergio ramos'un, dünyanın en iyi sol beki marcelo'nun, dünyanın en iyi orta saha ikilisi modric ve kroos'un, dünyanın en komple futbolcusu cristiano ronaldo'nun ve zinedine zidane gibi bir futbol tanrısının bu takımda olmasının hiçbir önemi yok, lobidir o. italyanlar, ingilizler, fransızlar, almanlar ve katalanlar uefa'yı real madrid'e bırakmıştır.

    mesela biz de uefa kupası'nı taffarel, popescu, hagi, hakan şükür, fatih terim değil fetö ve haluk ulusoy sayesinde kazanmıştık.

    "hakem hata yaptı", "real madrid haketmedi" vs. denmesini anlarım ama şu beşiktaşlı kafasını bırakmak lazım.

    edit: bayern münih'in dört maçın dördünde de doğrandığı şeklinde ilk maçtan patlayan, haksız bir iddia ortaya atılmış. bu tarz iddialara cevap verilmeyince bir süre sonra doğru olarak kabul ediliyor, bu yüzden pas geçmeyeceğim.

    12 nisan 2017 bayern münih real madrid maçı. çeyrek finalin ilk ayağı. hakem italyan nicola rizzoli. bayern münih, vidal'in 25. dakikada attığı golle 1-0 öne geçiyor. devre sonunda, bugün bile topun carvajal'in koluna mı omzuna mı çarptığını anlayamadığımız pozisyonda hakem bayern münih lehine penaltı veriyor. genel kanı penaltının haksız olduğu yönünde. vidal penaltıyı gole çevirse devreye 2-0'la girilecek, belki tur gidecek ancak çeviremiyor. real madrid, demoralize olan bayern münih karşısında ikinci yarıyı domine ediyor. javi martinez, 3 dakikada gördüğü 2 sarı kartla atılıyor. iki sarı kart da doğru. javi martinez dahil kimse itiraz etmiyor. cristiano ronaldo attığı 2 golle maçı takımına kazandırıyor.

    bana herhangi bir maçın 90 dakikalık kaydını verin. size birinde a takımının, diğerinde b takımının doğrandığını gösteren iki farklı video hazırlayayım. bana herhangi bir futbolcunun sezonluk performans videolarını verin. size birinde fair play timsali, diğerinde orospu çocuğunun bayrak taşıyanı olduğunu gösteren iki video hazırlayayım.

    cevap verilemeyecek kadar saçma olan bir diğer teori ise; "real madrid la liga'da şampiyon olamıyor, demek ki çok iyi bir takım değil, demek ki şampiyonlar ligi'nde kollanıyor" şeklinde. aynı komplocu yaklaşım ile real madrid'in şampiyonlar ligi'nde adil bir yönetim olduğu için başarılı olduğunu, la liga'da ise barcelona kollandığı için başarılı olamadığını söyleyebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın