• 67
    --- alinti ---

    cemal nalga olayının patlak vermesiyle olağanüstü toplanan ve teknik ekibin görevine son veren g.saray'da kararı açıklayan iki yönetici, yardımcı antrenörlerinin ismini yanlış telaffuz etti.

    galatasaray asbaşkanı mehmet helvacı, dün akşam yapılan olağanüstü toplantının hemen ardından ntv spor'dan irmak kazuk'a konuştu.

    resmi internet sitesinde yayınlanan haberin ardından asbaşkan helvacı'ya "g.saray'ın teknik ve idare kadrosunun geniş olduğunu biliyoruz. isim zikritmek gerekirse bunları seyircimizle paylaşabilir miyiz" sorusuna soran kazuk'a cevap veren asbaşkan, baş antrenör okan çevik'in yardımcısının ismini tamer karadağ olarak söyledi.

    tam bu sırada helvacı'nın yanında bulunan bayan basketbol şube sorumlusu ahmet dedehayır ise durumu toparlamaya çalışarak antrenörün isminin "serdar karadağ" olduğunu söyledi. şube sorumlusundan "serdar karadağ" ismini duyan asbaşkan da durumu düzeltti. (!)

    fakat unutulan birşey vardı ki g.saray yardımcı antrenörü ne tamer ne de serdar karadağ'dı... onun ismi cengiz karadağ'dı.

    bu gelişmenin ardından yöneticiler "yardımcı antrenörlerinin ismini bilmiyor" yorumları yapılırken, erkek şubesinden sorumlu yiğit şardan'ın açıklamaya katılmaması da dikkat çekti.

    http://medyaspor.com/v02/News.aspx?id=35530
    --- alinti ---

    hadi mehmet helvacı neyse de, şu kulüpte zaten ismini bilmen gereken kaç isim var sayın dedehayır?
App Store'dan indirin Google Play'den alın