• 30928
    "galatasaray'a oyuncu izleme konusunda yardım ediyorum. oyuncuların, kulübün ismine yakışır ve takıma bir şeyler verebilecek olmasına dikkat ediyorum. çünkü galatasaray büyük bir kulüp, bu kulüpte forma giyebilecek yeterlilikte olmalısınız."

    "gomis, fantastik bir oyuncu ve çok iyi bir karaktere sahip. bu sezon galatasaray için yaptıkları inanılmaz. ona karşı hem fransa'da hem ingiltere'de oynadım, neler yapabileceğini biliyorum. bu nedenle performansı benim için sürpriz olmadı."

    'f. terim'le unutamadığın bir anın var mı' sorusuna elmander: "sayın terim'le ilgili sayısız anım ve hatıram var. her şeyden önce çalıştığım en iyi teknik adam. bizimle yaptığı takım konuşmaları unutulmazdı. takımın bir şeye ihtiyacı olduğunda butona basıyor. çok zeki biri."

    "galatasaray'a gelişim çok zor olmadı. dünyanın en büyük kulüplerinin birinden teklif almıştım. böylesine bir kulüp size geldiğinde 'hayır' deme şansınız pek olmuyor. fenerbahçe'ye attığım ilk golün yeri bende çok farklıdır. beşiktaş'a attığım iki gol var aynı zamanda. son dakikalarda attığım gol unutulmazdı ve benim açımdan özel hatıralar taşıyor."

    johan elmander
App Store'dan indirin Google Play'den alın