resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 2331
    bu adama numara yapıyor tiyatro oynadı diyen net gerizekalıdır. beşiktaş yönetimi o süreci o kadar kötü yönetti ki neredeyse herkes şenol güneş kafasını kendi yardı zannedecek. hemen kafasına dikiş atılması bunun hemen servis edilmesi, hastaneye sedye ile taşımalar ve tekerlekli sandalye ile götürmeler filan beşiktaş'ın biz mağduruz edebiyatını gerçekçi göstermesi ile alakalıydı. adam beyin sarsıntısı geçirmiş 1 gün hastane de yatmış. zımba teli diye dalga geçiyorlar.

    70 yaşındaki adam yerlerde yattı. düştükçe daha çok yabancı madde attılar. ayağa kalktı, bir daha kafasına darbe alıp düştü. biz futbol konuştuk mu hayır. futbol teröristlerini bile şenol güneş'ten daha az konuştuk.

    neymiş, bize o kadar şey atmışlar biz maça devam etmişiz. şu sahada şöyle olmuş onlar maçtan kaçmamış. yok biz kaçmamışız. ulan kötü bir olayı kötü bir şeyle kapamaya çalışmak nasıl bir cehalettir anlamıyorum. verilen örneklere bak. akıl karı değil bu işler. futbol değil kaos izliyoruz.

    ben şahsen fatih terim'i ülker stadında o halde görmek istemem. ona tiyatrocu diyen gerizekalıları da görmek istemem. şenol hoca resmen lige ve futbola küsmüş. hali tavırları hiç iyi değildi. bu adam türkiye'nin en kariyerli hocalarından biri. şenol güneş ve terim hariç ülkede elit hoca yok. aykut kocaman'ı anlatmak bile istemiyorum. neymiş kafasından kan gelmemiş. napsaydı komaya mı girseydi herif.

    adaletin olmadığı yerde kenara çekilmiştir. kimse şampiyonluğa giderken bunu yapmaz. kupadan da oldular ligden de. bizde ne çok fenerliye benziyormuşuz bunları da görmüş oluyoruz. bu at gözlüklü zihniyetler olduktan sonra daha çok kavga gürültü olur. yarın öbür gün terim'in başına gelince burada güneş'e tiyatrocu diyenler ne yazar acaba?

    geçmiş olsun şenol güneş. daha fazla yazmak istemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın