• 2283
    lale devrinin bitiş tarihi 29 nisan 2018 olarak atılacak gibi görünüyor. baya yaşlı olan kadrosunu, şampiyonlar ligi geliri almadan nasıl güncelleyeceği meçhul. bu oyuncuların önemli bir kısmının gelecek sezon da sözleşmesi var bu arada.

    son yıllarda "moda" olduğu için beşiktaş'ı tuttuğunu hatırlayan romantikler, "yükseleni çarşı"lar, liderin 15 puan gerisinde üçüncülük mücadelesi verirken gelmezler stada ayrıca. sözde milyonlarca, özde bir avuç olan "sevinmek için sevmedik"çilerle o stadın yarısını doldururlarsa göbek atsınlar sevinçten. reytingi de, tribün hasılatı da ciddi oranda düşecek takımın.

    aslında bunlar birçok takımın başına geliyor. kendinin farkında olan camialar için bu tarz zirve dönemler maddi ve manevi açıdan faydalar sağlıyor ve tekrar zıplama zamanı için bir temel oluşturabiliyor. yakaladığı tarihi başarıdan kazandıklarını iyi değerlendirerek, kendisini saygın bir orta sıra takımı olarak konumlandırabilen leicester city buna güzel bir örnek.

    beşiktaş'sa yönetimiyle, hocasıyla ve taraftarıyla, ait olmadığı bir statünün takımı gibi davranıyordu. ceremesini çok çekecekler ilerleyen yıllarda. bu sefer rakip camiaların tamamının antipatisi de varken üzerlerinde, tekrar buralara gelebilecekler mi, zaman gösterecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın