resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 2589
    partneri maicon 6 hava topu kazanırken kendisi sadece 1 kez hava topu mücadelesinde topa vuran olmuştur. işin kötüsü beşiktaş’ın “önemli pozisyon” olarak tanımlanacak çoğu pozisyonunda, rakibini kaçıran veya kafayı vurdurtan da aynı şekilde denayer’dir. kesiciliğine, iyi niyetine gerçekten beğeniyle bakıyorum ama varlığında rakiplerin iki üç kat daha fazla pozisyona girdiği de bir gerçek. kendisinin iyi oynuyor gibi gözükmesinin nedenini de şöyle izah edeyim:

    örneğin serdar aziz yaptığı müthiş hamlelerle rakip ataklarının çoğunu daha başlamadan bitiriyor ancak denayer’se değil pozisyonları başlamadan bitirmek, olmayacak yerden bile karşı takıma pozisyon ürettiriyor. haliyle birçok pozisyonda izleyici kendisini gördüğünden ve bazı başarılı hamleler yaptığından sanki her topa denayer vuruyor gibi gözüküyor halbuki serdar aziz olsa zaten o pozisyonlar var olmazdı. ayrıca yukarıda da dediğim gibi her hava topu rakibe geçiyor denayer ile.

    skor sarhoşluğu ile fazla iyi niyetli bakılsa da talisca’ya vurdurduğu kafa gol olsa ve maçı kaybetsek şu an takım otobüsünde denayer’in oturduğu yeri taşlıyor olurduk. gerçekler acıdır.

    not: (bkz: 29 nisan 2018 galatasaray beşiktaş maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın