resim
Gökhan Gönül
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Türkiye U21
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 1484
    bir futbolcu, özellikle kanatta oynayan bir futbolcu neden sigara kullanmamalı sorusunun en güzel örneği. kendisi gençlerbirliği alt yapısında oynadığı günlerden beri sigara içiyor. gençlerbirliğinde kendisi ile beraber oynamış arkadaşım aşçıdan sigara otlanırdı diye anlatıyordu gökhan gönül'ü.

    bu adam gençliğinde kanadı boydan boya kullanıyordu. ancak şimdi bitik durumda. hücuma hiç çıkmadığı gibi bekte de hızlı rakiplere karşı patates oluyor. normalde gökhan gönül gibi adamlar kendine iyi bakarsa 32-33 e kadar taş gibi oynar 35 yaşında falan bu duruma düşer. gökhan gönül daha 29 yaşındayken bu düşüşe geçti.

    caner'in sakatlığı sonrası kendisinin ilk 11 oynaması bizim adımıza büyük bir şanstı. kanadını koridor yaptık resmen. tüm pozisyonlar onun kanadından geldi hemen hemen. garry bi pozisyonda topu 10 metre önüne attı gökhan gönül topa çok daha yakınken bastı deparı gökhanı geçip şut attı. goller zaten onun kanadından geldi. mesela caner erkin sahada olsa sağ bekte çift ayaklı adriano oynardı ve garry'den o çalımları yemezdi. 2. golde garry topu sağına çektiğinde sol ayağıyla o topa çok rahat müdahale edebilirdi. iyi ki gökhan gönül varmış.

    (bkz: 29 nisan 2018 galatasaray beşiktaş maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın